Konya'daki dev marka icradan satışa çıkarıldı! Fiyatı sadece 450 bin lira

Konya'daki dev marka icradan satışa çıkarıldı! Fiyatı sadece 450 bin lira

Konya'nın en büyük markalarından olan Pakpen bünyesindeki Pak Siding markası icradan satışa çıkarıldı. Muhammen bedel olarak ise sadece 450 bin lira belirlendi.

Türkiye'deki ekonomik krize bağlı olarak birçok firma zor günlerden geçiyor. Vatandaş yatırım yapacakken kırk kez düşünüyor. Artan banka faizleri ve işçilik maliyeti sektörlerin en çok dert yandığı konular arasında yer alıyor.

pakpen-33332.jpg

PAKPEN KISA SÜRE ÖNCE SATILMIŞTI

Konya sanayisinde yüzlerce firma gece gündüz üretim yaparak ülke ekonomisine katma değer sağlıyor. Bu markalardan en meşhur olanlarından birisi kısa süre önce üretimi durdurmuştu. Kentteki en büyük fabrikalar listesinde yer alan Pakpen satışa çıkarılmıştı. Sezersan A.Ş tarafından satın alınan markanın kısa süre sonra yeniden üretime başlayacağı söyleniyor. Öte yandan Pakpen'ın en değerli markalarından birisi ise icradan satışa çıkarıldı.

pakpen-33223.jpg

PAK SİDİNG İCRADAN 450 BİN LİRAYA SATIŞA ÇIKARILDI

Konya 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan Pak Siding markası dikkatlerden kaçmadı. Dış cephe kaplama markası olan Pak Siding çok meşhur. Sektöre yön veren bu markanın icradan satışa çıkarılması herkesi şaşırttı. Muhammen bedel olarak ise sadece 450 bin TL belirlendi.

pak-pen-3393.jpg

Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan markanın ilanında şu ifadelere yer verildi: 1 Adet Marka Türk Patent Enstitüsü'nün resmi web sitesinde yapılan incelemede; Pakpen Plastik Boru Ve Yapı Elemanları Sanayi ve Tic. A.Ş. Adına tescilli olan 2000/21247 tescil no'lu 'Pak Siding' isimli marka. Ayrıntılı bilgi dosyasındadır.

adsiz.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum